Søndag 13. mai kommer Wrecking Ball turnèn til Europa og har premiere i spanske Sevilla! 21 konserter er gjennomført i USA i perioden 18. mars til 2. mai, og utallige youtube videoer og live oppdateringer på Twitter har gjort det fullt mulig å følge dette veldig tett, fra konsert til konsert!

Jeg kan altså røpe at det har jeg gjort, men jeg har bevisst “valgt bort” oppdateringer på egen side her. Det blir periodevis av og på med oppdateringer på springsteen.net
Med dette erklærer jeg at vi nå iallefall delvis er tilbake! Kommer til å kommentere utvalgte konserter på Europaturnèn i vår og sommer.

I dag er det såpass mange nettsteder, forum og enkeltpersoner som deler konsertopplevelser med både videoer og bilder, så får den som ønsker å få med seg dette, er det mye å forsyne seg av. Jeg har lyst til å trekke frem Rune som gjør en kjempejobb med å oppdatere Badlandso siden, konsert for konsert! På Badlandso sidene er det også et forum som kan brukes til salg og kjøp av billetter.

Om noen av dere der ute har tenkt dere på åpningskonserten i Sevilla så gi meg gjerne et hint på roar@springsteen.net (Skal ikke dit selv forøvrig).

Følg oss også på Twitter @springsteen_net

– Roar
2012: Berlin, Oslo, Bergen (2) og Gøteborg (2)