I dag bekreftet www.brucespringsteen.net èn fem-manns sterk blåserekke til Wrecking Ball turnèn! Ikke nok med det, Cindy Mizelle og Curtis King har fått fornyet “tillit” fra forrige turnè og utgjør kor-duoen! Den største overraskelsen, selvom om det har vært spekulasjoner, er utvilsomt Clarence Clemons’ sin nevø, Jake Clemons som spiller saksofon!

I tillegg til Jake Clemons på saksofon får vi også Eddie Manion som har vært det aller sikreste ryktet om at ville bli valgt til saksofonist. Han var med helt tilbake på Tunnel of Love turnèn tilbake i 1988 og Seeger Sessions turnèn i 2006, samt at han har spilt med Springsteen også ved andre anledninger. Utvilsomt et godt valg!
Foto av “Backstreets”. Jake gjesteopptrèr på scenen i Dublin 9. juli 2009 med Clarence og Bruce.

Disse fem utgjør hornseksjonen;

Jake Clemons – Saxophone
Barry Danielian – Trumpet
Clark Gayton – Trombone
Eddie Manion – saxophone
Curt Ramm – Trumpet

Siden vi er i den situasjonen hvor Clarence har gått bort, mener jeg at dette er det klokeste valget Bruce kunne gjøre! Dette gleder jeg meg stort til! Med to saksofonister blir heller ikke presset så stort som det kunne ha blitt med bare èn utvalgt. Clark Glayton og Curt Ramm var begge med på Seeger Sessions turnèn, det samme var Cindy Mizele og Curtis King, så de har opparbeidet seg god kjennskap til Springsteens låter. Barry Danielian er forholdsvis ny, men var med på konserten som ble gjort i The Carousel House i Asbury Park ifm utgivelsen av The Promise, sent 2010.

Very good choice, way to go Bruce!

NY: twitter.com/springsteen_net