springsteen.net presenterer:


LIGHT OF DAY OSLO 2010, Herr Nilsen tirsdag 30. november
Konsert til støtte for Parkinson organisasjonen Light of Day. Konsertstart kl. 2100

Billettpris kr 200,- + billettavgift i salg hos Billettservice. Aldersgrense 20 år.
http://www.billettservice.no/checkout/event.php?eventId=OHN3011

Light of Day henter navnet sitt fra Springsteen-sangen med samme navn og er en organisasjon som generer inntekter til forskning på Parkinson sykdommen i USA. Siden 2000 har det vært arrangert årlige konserter i New Jersey i USA, og Bruce Springsteen har selv dukket opp uanmeldt og spilt ved de aller fleste anledninger.

Willie Nile, Joe D’Urso og Alejandro Escovedo er bekreftede artister som kommer til Oslo tirsdag 30. november på Herr Nilsen. Light of Day turnerer i Europa for tredje året på rad, og billetter til Oslo konserten er nå i salg hos Billettservice. Dette blir eksklusivt med kun 150 billetter! Merk: aldersgrense 20 år (fastsatt av spillestedet).

Foto: Øverst fra venstre er Willie Nile (foto Jeff Fasano), Joe D’Urso (foto Guy Aceto) og Alejandro Escovedo (www.alejandroescovedo.com)

Willie Nile, Joe D’Urso, og Alejandro Escovedo er artister som alle på hver sin måte representerer ekte og inspirerende kvalitetsrock fra Amerika. Det blir en akustisk konsert hvor artistene stiller sammen på scenen og spiller eget materiale. I tillegg blir det noen utvalgte cover låter. Dette er en veldedighetskonsert hvor deler av billettinntektene går til Norges Parkinsonforbund.

Videoer fra tildigere Light of Day i Oslo:

Willie Nile – On The Road To Calvary (2008)

Joe D’Urso – Rockin’ In The Free World (2008)

Artistene:
Willie Nile: http://willienile.com
Joe D’Urso: http://www.jdcaravan.com/
Alejandro Escovedo: http://www.alejandroescovedo.com/

Willie Nile og Joe D’Urso er “veteraner” i Light of Day sammenheng, og har begge vært med på alle Europakonsertene tidligere. Joe D’Urso var senest i Norge i sommer da han spilte en akustisk konsert på Resort Lyngørporten i Gjeving i slutten av juli.

Alejandro Escovedo er aktuell med ny CD “Streets Songs of Love” hvor han har med seg blant annet Bruce Springsteen på låta “Faith”. Da Escovedo i sommer spilte på The Stone Pony i Asbury Park i new Jersey, dukket ingen ringere enn Bruce opp!

Se Alejandro Escovedo med Bruce Springsteen på coverlåta Beast of Burden her:

https://youtube.com/watch?v=QBPDqtZBFeg%3Ffs%3D1

Aktuelle lenker:
http://www.lightofday.org/
http://www.parkinson.no/

Light of Day Oslo 2010 på facebook:
http://www.facebook.com/event.php?eid=108224315905527&ref=mf