COVER ME – a tribute to Bruce Springsteen!
«30 låter, 10 musikere, en tre timers energibombe av en konsert»

SANDEN HOTELL, HOKKSUND – LØRDAG 14. JUNI KL. 22:00


Facebook side for konserten. Sanden Hotell sine hjemmesider.

For tredje gang kommer Håvard Bakke med Cover Me til Sanden Hotell i Hokksund! Første gang i 2011 og seinest i 2012 da omkring 800 gjester også fant veien! Så det er ikke tilfeldig at de kommer tilbake, konserten i Hokksund i 2012 er i følge bandets hjemmeside den soleklart best besøkte av deres konserter sålangt!

Det finnes mange Springsteen i Hokksund og omegn, og folk tar veien litt lengre unna fra også. At konserten igjen legges til Hokksund dagene hjelper på det også!
Hokksund, en perle av et tettsted beliggende, bare adskilt av Drammenselva, i hjertet av Eikerbygdene midt mellom Drammen og Kongsberg, drøyt 50 minutter fra Oslo. Hit kan alle komme seg! So, you gotta come see ’em!

Hvis du kjøper billetter på forhånd så er prisen kr 200,- eller du kan kjøpe i døra samme dagen til kr. 250, Cover Me går på scenen kl. 22:00 men restauranten og matservering er åpen hele dagen, så finn veien tidlig om du vil sikre deg et bord, eller bare være tilstede før solen går ned over elva!

“Dette blir et eksplosivt dypdykk ned i karrièren til en verdens største artister og scene-personligheter.I 2005 satte prosjektleder og hovedvokalist Håvard Bakke i gang med sitt drømmeprosjekt. I bunn lå et brennende ønske om å fremføre musikk av sin store helt Bruce Springsteen, men samtidig også formidle noe av det man kan oppleve på en konsert av sjefen sjøl; nemlig en uslåelig, livsbejaende miks av musikalitet, dynamikk, lekenhet, spilleglede og positiv energi”.

“Håvard sier om COVER ME: «Vi er ikke et coverband.
Vi er et TRIBUTE-band! Vi forvalter en idè og en katalog fra en artist som
legger lista stadig høyere som liveartist. Det er ubeskrivelig moro,
men også et klart ansvar. Det prøver vi å følge opp med å plukke låter
fra hele hans karrière – kjente og mindre kjente, og sette sammen nye
setlister for hver eneste konsert, slik at hver opplevelse blir annerledes og unik.
Eller som sjefen sjøl sier: «I can’t promise you life ever after – but I can
promise you life right now!» Håper vi sees der ute”.

Konsertene har så langt fått bl.a følgende reaksjoner:
«…tre timers Springsteen-fest!» Terningkast 5. (Drammens Tidende -2011)
«Tre timers Springsteen-sprengstoff!» (Budstikka – 2006)
«Skremmende likt originalen!» (Blood Brothers – Springsteens norske fanklubb)
«Gjengen innfrir igjen!» (Budstikka – 2009)

Ses i Hokksund!

//www.youtube.com/embed/Bb_F6quUU-s?list=UUTwB84Mm7wf-XozlrJQtsFwVideo: Låta Youngstown fremført på Musikkflekken i Sandvika for fem år siden (2009). Jeg trekker alltid frem denne videoen når Cover Me er “aktuelle”, fremførelsen var fantastisk og står seg godt også i dag, men nå er det på tide dokumentere noen nye låter og anno 2014 på video.

springsteen.net er på twitter: www.twitter.com/springsteen_net

Roar Bakken