Oppdatert 21/10-13: Boka kommer i salg 4. november!//e.issuu.com/embed.html#0/5247513

4. november kommer Stein Østbøs bok om Springsteen og oss, den norske fansens forhold til Bruce og en gjennomgang av de 18 konsertene her til lands!

Bruce Springsteen har hatt et nært og varmt forhold til Norge i over 30 år. Gang på gang har han kommet tilbake for å holde konserter for et entusiastisk og trofast publikum. I denne boken tar forfatter og Springsteen-fan Stein Østbø leseren med på en spennende reise gjennom de 18 konsertene rockeren har holdt i Norge fra 1981 og frem til april 2013.

Spekket med tidligere upubliserte, private bilder fra konsertene, og de gode hverdagshistoriene fra blod-fansen i Norge, blir dette en helt unik bok om Bruce Springsteen. Østbø har intervjuet politikere, musikere og “vanlige” fans om deres forhold til Springsteen. Gjennom intervjuene blir leseren bedre kjent med nye sider ved rockeren som har solgt mer enn 200 millioner album over hele verden.

Vi kommer tilbake med mer om og rundt boka i tiden frem mot utgivelsen!
Den kan forhåndsbestilles blant annet fra Platekompaniet til kr 349,-

Følgende video har ikke noe med boken å gjøre, men er en fantastisk fremførelse av Follow That Dream fra den første Oslo konserten i våres. Nyt!
[Velg best mulig kvalitet på ”tannhjulet”]

//www.youtube.com/embed/jnLDtltrrLw