Generell informasjon i forbindelse med Springsteen konsertene
fra Live Nation Norge


Transport til Telenor Arena:

Det anbefales på det sterkeste å bruke Telenor Arenas egne shuttle-busser. Ikke kjør bil til Telenor Arena. Telenor Arena sine egne shuttle-busser tar deg raskt og effektivt til Bruce Springsteen i Telenor Arena. Bussene settes opp fra Dronningens gate (ved Kirkeristen, like ved Jernbanetorget) og Abelhaugen (ved Nationaltheatret stasjon). Bussene er tydelig merket med Telenor Arena.

Bussene kjører kontinuerlig fra kl 17.00 ut til arenaen og så lenge det er behov for det. Etter konsertene kjører bussene tilbake til Oslo sentrum. Vennligst følg henvisningsskilter på vei ut av arenaen. Busstransport til Bruce Springsteen-konsertene koster 100 kr tur/retur. Betaling foretas på stoppestedene, enten kontant eller med BankAxept-kort.

Viktige tidspunkter:
Shuttlebusser fra Oslo starter kl 17.00
Billettluka i Telenor Arena er åpen fra kl 17.15 til kl 20.30
Serveringsområdet ved Telenor Arena åpner kl. 17.00
Dørene inn til arenaen åpner kl. 18.00
Konserten er ferdig ca. kl 23.00

Vi legger til: Enjoy the shows!

Følg Blood Brothers springsteen.net på Twitter her: https://twitter.com/springsteen_net

Verdens Gang (VG), “Derfor elsker vi Springsteen”