Det nærmer seg norgesopphold for Bruce’rn og den første av i alt tre norgeskonserter som blir på Valle Hovin, lørdag! Det er stor usikkerhet rundt hvorvidt Bruce blir involvert og skal opptre i forbindelse med minnemarkeringen søndag 22. juli. NTB var på tråden tidligere i dag, og vi linker til saken som er publisert rundt omkring i landets nettaviser, men først hos Aftenposten.

Sak: Springsteen-festen starter


Foto: Little Steven og Bruce i Dublin 17. juli med klar humorreferanse til strømkutten i Hyde Park! Foto av Rene Van Diemen.

I kveld onsdag 18. juli spiller Bruce og E Street Band den andre av totalt to konserter i Dublin, som er den siste før han kommer til Oslo på lørdag. Sjekk setlist og rapport hos http://www.backstreets.com/setlists.html Les også rapporter fra konsertene i Dublin og Europa hos http://www.badlandso.page.tl/

Bare for å presisere en faktaboks som ligger ute på noen hos nettavisene så spiller tributebandet Backstreets på Hard Rock Cafè i Oslo etter Valle Hovin konserten lørdag. Se sak nedenfor med informasjon om nachspielene i Oslo. Hallo Bergen, hva skjer hos
dere?

Bruce opptrer på Rådhusplassen søndag 22. juli?
Sjekk de største nettavisene for oppdateringer

VG var tilstede på onsdagens konsert i Dublin og lot seg begeistre, anmeldelsen her.

Følg oss på Twitter: @springsteen_net

Roar