Om en håndfull dager inntar Bruce Springsteen Valle Hovin i Oslo for syvende gang i sin karriere! Som alle vet skjer dette kommende lørdag 21. juli, og etter en hviledag på søndag står Bergen for tur med to konserter den 23. og 24. juli. Det blir rundt 10 timer på scenen og opp mot 50 ulike sanger på disse tre konsertkveldene i Norge!

Siden turnèstarten i Atlanta 18. mars er det totale antall ulike låter nå på snaut 115.
Vi kan forvente tildels stor utskiftning med cirka 1/3 av låtene forskjellig på de to kveldene i Bergen. Det gjør jo heller ingen ting at at konsertlengden generelt sett nå ligger på 3 timer og 10 minutter +.

Det er ingen tvil om at blåserekke og med Jake Clemons, nevø av Clarence Clemons, i spissen var det eneste rette å gjøre etter Clarence’ sin bortgang i fjor sommer. Dette fungerer utmerket og Jake gjør en fantastisk jobb og det er han som tar de fleste av soloene hans onkel var kjent for. Når jeg sier de fleste, så er det fordi vi absolutt ikke skal glemme bort Ed Manion som også er der som saksofonist, men det er ikke til å komme bort ifra at han stiller i skyggen av unge Clemons!

Rapporter fra alle konsertene som har vært, og som kommer finner du på http://www.badlandso.page.tl/

I dagene som kommer vil jeg skrive om vorspiel og nachspiel arrangementene på henholdsvis Hard Rock Cafè og Rockefeller, tips og info til konsertene, så følg med!

Nyhetsbrev fra springsteen.net
Send mail til roar@springsteen.net så legges du til på listen!

Følg oss også på Twitter for hyppigere og evt viktig informasjon som spres fort på @springsteen_net

Roar