Lørdag ettermiddag gjennomførte Bruce og ESB en ti-låters lydsjekk foran pressefolk, og noen heldige fans som ble sluppet inn utenfra stadion for anledningen! Etterpå var det femten minutter med pressen!

I steikende varme testet Springsteen ut stadion-feelingen, og spilte både noen av turnèns faste låter, samt overraskelser som “The Promise”, og mindre overraskende, men likevel ny på denne turnèn, “I’m Goin’ Down” fra Born In The USA albumet.

Låtene:

We Take Care Of Our Own / Death To My Hometown/ Rocky Ground / Thunder Road / Waiting On A Sunny Day / I’m Goin’ Down / The Promise / Shackled and Drawn / Apollo Medley / We Are Alive

Bilde: Bruce på scenekanten med verdenspressen! Foto: Robert Gjestad, Aftenposten.

Verdt å merke seg var at Michelle Moore også er med til Europa. Hun opptrer kun på Rocky Ground, så jeg må innrømme at det er litt merkelig at hun når hun først er med, bare brukes på èn låt. Patti Scialfa var fraværende, hjemme for å følge opp sistemann ut fra College, Sam. Hun forventes imidlertid å komme inn i turnèn litt seinere, og jeg håper faktisk hun blir å se i Norge. Sist Patti var med bandet i Norge, var faktisk tilbake i 2003 på Valle Hovin.

Aktuell for Utøya markering
Norsk presse skriver at Springsteen er positiv til å delta på en markering på ett-årsdagen for Utøya, dersom han blir spurt. “Det var en forferdelig tragedie som rystet både meg og hele det amerikanske folk. Så langt har jeg ikke fått noen direkte henvendelser om å delta på en markering der 22. juli, men skulle det komme, så er det noe jeg absolutt er interessert i”.

Foto: Salvador Trepat, PointBlankMag