Siste: Hør Wrecking Ball låt-for-låt, dag for dag på Wimp-bloggen

Fra i dag kan du hver dag høre èn ny sang frem til albumet slippes! Først ut er Easy Money som er albumet låt nr 2. We Take Care regnes ikke med i denne sammenhengen. Bruk nyhetssiden på Backstreets.com som din daglige guide til låtene som altså streames for èn dag av gangen.

Lytt via Backstreets

Følg oss på twitter springsteen.net @ Twitter for nærmest daglige Springsteen oppdateringer og detaljer nå frem mot albumslipp! Enten du følger vår twitter side, eller andres så er det som regel der nyhetene kommer først.

Det er mange av oss som er inne på Springsteen forum for å delta i diskusjoner eller kanskje først og fremst for å snappe opp nyheter, som for eksempel på “The Promised Land”. Husk å registrere deg med brukernavn om du vil bruke forumet. For de som ikke vil gå så langt som å bruke formuet, er det noen nyttige lenker øverst i høyre marg på vår side her.

Den beste oppdateringen får du ved å blande din egen Springsteen nyhetscocktail miks! Hvor sterkt du blander er bare opp til opp til deg selv 🙂

Men husk å legge inn siden du er på nå også da!