https://youtube.com/watch?v=JH7i0HI05DESiste: Låt-for-låt vurdering
Britiske The Telegraph er første medium ut med å vurdere Wrecking Ball “track-by-track”. Her er lenke til artikkel som referer til hva Bruce fortalte under pressekonferansen.

I dag har Bruce vært i Paris hvor 130 journalister var samlet i Théâtre Marigny på Les Champs Elysées hvor de først fikk høre Bruce fortelle om Wrecking Ball albumet som snart slippes. Albumet ble spilt og etterpå ble det spørsmål til Bruce fra salen. Kanskje kan noen si mer om albumet de neste dagene?

På spørsmål fra Dagbladet sier Bruce at han reagerte med forferdelse da han hørte det som hadde hendt 22. juli, og sier de vurderer å gjøre noe. Les mer om dette på lenkene nedenfor! Se bilde hvor Bruce ankommer her.

Lenker:
VG
Dagbladet

Følg oss på Twitter for de siste oppdateringene og lenker til flere omtaler av Wrecking Ball: springsteen.net @ Twitter