Torsdag 19/1 kommer den første singelen fra Springsteens kommende album!

Låten blir tilgjengelig for digital nedlasting torsdag 19/1 og foreløpig ligger den kun ute hos Amazon, men vi regner med den på et eller annet vis blir tilgjengelig slik at man får kjøpt den i Norge også, eksempelvsis via iTunes o.l. På Amazon siden må man etter det jeg erfarer ha amerikansk konto.

Dette blir altså første smakebit fra albumet som er forventet første uka i mars. Rykter går om både tittel på album, og noen mener de også har sett hvilke låter albumet inneholder. Dette blir uansett veldig spennende, forhåpningene mine er større enn på en god stund!

De siste dagene har det versert rykter om at albumet vil få tittelen Wrecking Ball eller Rocky Ground. Wrecking Ball hørte vi for første gang mot slutten av WOAD turnèn i 2009 da den fikk sin premiere i forbindelse med de fem konsertene på Giants Stadium. Jeg tror vi får se en noe annen versjon på platen, og det blir spennende å se hvilke endringer som kan vøre gjort tekstmessig. Den inneholder live slik vi kjenner den (sjekk bonusspor på Live In Hyde Park filmen!) med klare referanser til rivningen av Giants Stadium.

Den spanske fansiden PointBlank Magazine meldte i forgårs at dette ser ut til å bli låtene på albumet:

1. Rocky Ground
2. Death to My Hometown
3. We Take Care of Our Own
4. Easy Money
5. Jack of All Trades
6. The Depression
7. You’ve Got It
8. We’re Alive
9. Shackled and Drawn
10. Wrecking Ball
11. Land of Hope and Dreams (“Special for Clarence”)

Land of Hope and Dreams skal være en nyinnspilling av låten vi har hørt live siden Reunion tour i 1999/00. Det antydes at det er blitt mikset inn en live saksofonsolo fra “Big Man”.

Forhåpentligvis slipper vi vente mer, og kan håpe på at vi får all informasjonen nå før helgen!

Springsteens manager Jon Landau har snakket med musikkmagasinet Rolling Stone om den kommende albumutgivelsen, http://www.rollingstone.com/music/news/bruce-springsteen-returns-with-wild-new-album-20120118