Førstkommende lørdag 12. november spiller Springsteen tributebandet “Backstreets” på Gamla i Oslo. Etter opptredener i Østfold og litt rundt om i landet er endelig Backstreets klar for Oslo, og Oslo bør være klare for dem!

Har du opplevd Bruce Springsteen live? I så fall vet du hva det handler om – en karismatisk frontfigur, et strålende band, og et låtmateriale som overgår det meste. Rett og slett et fyrverkeri av en konsert.

Det er nettopp dette Backstreets seg – å gi deg en fantastisk konsertopplevelse.

Backstreets er 8 rutinerte musikere som spiller opp til en hyllest til Bruce Springsteen. Vi spiller sanger fra “Greetings From Asbury Park, N.J.” (1973) og frem til “Magic” (2007). Hyllestbandet har også et eget sett med sanger fra Seegers Sessions.

Dørene på Gamla (Møllergata, Oslo) åpner kl. 2100 og like etterpå som en oppvarming til det hele vises det konsertfilm (utdrag fra konserten) med Bruce & E Street Band fra Toronto i 1984. Konsertbootleget som har tittelen “Whole Lotta Rosie” er godt kjent for mange, og det er en av de aller beste bootleg DVDene som finnes! I forkant av konserten har det vært en avstemming hvor man har kunnet stemme på ønsket film
og flest stemmer fikk dette showet fra Born In The U.S.A turnèn!

Billettinfo til konserten på Gamla i Oslo lørdag 12. november kl 21.00
Selges i døra fra kl. 21.00 kr 150,-
Besøk Gamla på http://www.gamla.no/?p=3742 for mer informasjon. Vi kan ikke bekrefte om det er 18 eller 20 års grense, men for de som evt er under 20 år ta kontakt med Gamla for å være sikker på dette.

Les mer om Backstreets på bandets hjemmeside for mer info, konsertomtale, bilder og videoer! Anbefaler alle som har muligheten til å se Backstreets, konsertfilmen og møte hyggelige folk på Gamla lørdag!!

www.springsteentribute.com