Førstkommende lørdag, 6. august, spiller Cover Me – a tribute to Bruce Springsteen utendørs på Sanden Hotell i Hokksund (Øvre Eiker, Buskerud). Cover Me gjorde braksuksess her ifjor med godt over 700 tilskuere!

Cover Me går på scenen kl. 22.00 og kjører sitt sedvanlige nesten 3 timer lange konsert med innpå 30 låter! Allerede fra kl. 19.00 kan du nyte solnedgangen/utepilsen eller en smakfull pizza ute på terrassen på Sanden hotell som ligger ved Drammenselvas breddekanter. Apropos breddekanter, eller breddegrader; samme helgen arrangeres 59 grader nord – Hokksund By & Laksefestvial, og lørdag kveld er det Cover Me som er det store musikalske begivenheten.

Fredag er det forøvrig fra samme scene Queen showet “The Show Must Go On” med Åge Sten Nilsen. Et lite tips til interesserte er pakkeløsningen med billett for begge dagene til bare kr 460,- Billetter til Cover Me er kr 260,- ved forhåndskjøp hos Billettservice. Vi anbefaler sterkt å kjøpe via Billettservice, da du sparer på dette ift kjøp i døra.

Billetter til Cover Me / arrangementene finner du her: http://www.billettservice.no/search.php?tm_link=tm_header_search&language=no&keyword=sanden+hotell

En fet dose med Cover Me er det vi alle trenger akkurat nå – så jeg oppfordrer alle som har muligheten til å komme på konserten, dette blir fantastisk – igjen!! Det blir glede, dans og tårer, og enda mer glede! Helt fra Bergen er det meldt om tilreisende til helgen, så bor du i området eller en times tur unna, håper jeg å se deg!

Flere videoer med Cover Me: http://www.youtube.com/watch?v=Bb_F6quUU-s

Cover Me på nett: www.coverme.ccFacebook

Blood Brothers

Roar
Hokksund – My Hometown