Backstreets – a tribute to Bruce Springsteen, starter sommeren og høstens konsertsesong førstkommende lørdag i Sarpsborg. Konserten er på Vertshuset Café & Bar i Sarpsborg. Møt opp for et fyrverkeri av en hyllestkonsert. Tre timer med Springsteen etter Springsteen.

8 rutinerte musikere spiller opp til en hyllest til Bruce Springsteen. LÅtmaterialet spenner seg fra sanger fra “Greetings From Asbury Park, N.J.” (1973) og frem til “Magic” (2007). Et eget sett er også dedikert med sanger fra Seegers Session.Forøvrig har bandet øvd inn 7-8 nye låter som garantert dukker opp på de kommende konsertene!

Billetter til lørdagens konsert kan kjøpes i døra for kr 150,- men kan også reserveres på 97 75 74 31 hos Vertshuset Café & Bar.

Les mer på hjemmesiden til Backstreets www.springsteentribute.com og

arrangementets facebookside http://www.facebook.com/home.php?sk=group_325766246854#!/event.php?eid=167060130019271

Vi i Oslo og Østlandsområdet er heldige som har muligheten til å kunne se både Backstreets og Cover Me – Springsteen tribute bandene ved flere anledninger i år!
Vi skal kommer mer tilbake til begge bandene mot de neste konsertene.

Det er mange av oss som tenker på slagrammede Clarence om dagen, og Bruce musikken som vi elsker, så hva passer vel bedre enn å samles så mange som kan for å oppleve musikken live førstkommende lørdag kl 21.00!