Det er litt for lenge siden springsteen.net sist ble oppdatert, men vi starter på’n igjen nå og kan med dette informerer om at i dag fredag 29. april kommer det faktisk en “ny” Springsteen Blu-ray/DVD for salg i butikkene! SOm vi skrev om i forrige sak foreligger nå fem av sangene fra spesialkonserten med noen låter fra The Promise som ble gjort i Asbury Park foran 60 fans i desember, nå på dagen sutgivelse sammen med dokumentarfilmen “The Making of Darkness On The Edge Of Town”.

Om det er de fem sangene og i tillegg en 20 minutter intimsession med spørsmål og svar til fansen som er grunnen til utgivelsen, eller om det er dette sammen med å melke markedet nok en gang med The Promise er jo ikke lett å si. De som føler behov for å få disse fem sangene og spørsmålseansen på disc bør kjøpe denne!

Hos Platekompaniet får man Blu-ray for 189, DVD for 149 og hvis man ønsker en pakke med t-skjorte får man dette samen med DVD-en for tilsammen 299,-