Redigert 28-12-10

Setlist 07-12-10:

1. Racing In the Street (1978 version)
2. Gotta Get That Feeling
3. Outside Looking In
4. One Way Street
5. Come On (Let’s Go Tonight).
6. Save My Love
7. The Brokenhearted
8. Ain’t Good Enough for You
9. The Promise
10. Talk To Me
11. Blue Christmas

Tirsdag 7. desember spilte Bruce og E Street Band foran 60 fans(!) i Asbury Park for å lage en spesial video/webcast sending hvor de spilte igjennom utvalgte låter fra The Promise. Det ble først for noen få dager siden kjent at noe ville skje i Asbury Park og at Bruce skulle samle bandet igjen, dvs bandet slik det fremsto i 1978, men hvor Charles Giordano som vi alle vet erstatter Danny Federici. I tillegg hadde han hentet inn blåserekke, samt David Lindley som spilte fele på noen av de originale innspillingene av sangene som nå nylig kom med på The Promise.

Vi vet foreløpig ikke når dette skal vises, men rykter vil ha det til at det kommer en “second edition” av The Promise CD-en i løpet av et par måneder og hvor det vil medfølge en dvd fra denne live innspillingen i Asbury Park. Dette er på ingen måte bekreftet, men det virker sannsynlig. Alle låter ble spilt 2 eller flere ganger for å få best mulig resultat.

Vi kommer tilbake med mer etterhvert som detaljene kommer ut!