Blood Brothers mener:

Konsertfilmen kan trygt anbefales til alle!
Også til de som har vært skeptiske med tanke på at vi vet at stemmen til Bruce ikke var helt på topp den aktuelle konsertkvelden. Det kan høres her og der at det låter litt surt og trøblete på enkelte låter, men det forsvinner på en måte litt totalt sett i lydmiksen. Godt er det! Ellers så er det liten tvil om at gjengen hadde det hyggelig på scenen i Hyde Park og leverte en sterk konsert! Samspillet mellom Bruce og Little Steven kommer godt frem på denne utgivelsen, gutta har det moro!

Med en lengde på 2t og 50 minutter fremstår utgivelsen som en massiv konsertpakke fra The Boss og E Street! Bildekvaliteten er upåklagelig!!

Lydmiksen har også fått skryt fra mange, og hvilket lydspor du selv velger avhenger nok av utstyrsparken hjemme. For min del fremstår surroundsporet Dolby Digital 5.1 som et bedre valg enn det mer ukomprimerte PCM 5.1 – det skulle kanskje vært motsatt siden dette formatet skal være luftigere og mer detaljrikt. Velges PCM 5.1 så man man guffe opp litt på volumknappen for å få samme volum. De som har peiling på dette sier at volumet nødvendigvis ikke sier noe om kvaliteten, så valg av lydspor blir en smaksak!

Roar

Les omtale i magasinet Lyd & Bilde: http://www.lydogbilde.no/bruce-springsteen-london-calling-live-in-hyde-park.4794432-45380.html

Blu-ray.com: http://www.blu-ray.com/movies/Bruce-Springsteen-and-The-E-Street-Band-London-Calling-Live-In-Hyde-Park-Blu-ray/11030/#Review