BIDRA MED DINE BILDER, HISTORIER OG OPPLEVELSER!

Ine H. Digernes jobber for tiden med et prosjekt for å få utgitt et Springsteen magasin på norsk. I den forbindelsen trenger hun all den hjelp hun kan få av norske Springsteen tilhengere.

“Det jeg er ute etter er Bruce-stoff som er Norge-relatert! Det skal være en Norsk fanzine, så derfor trenger jeg norsk stoff! Er interessert i bilder folk har tatt på konsertene hans her, tekster om konsertopplevelser/andre Bruce-opplevelser, “Min favorittsang” (folk forklarer hvorfor de liker akkurat den sangen), etc. Er også veldig interessert i bilder fra de som er så heldige å ha møtt Bruce, autografer, og lignende”…
“Men, selvfølgelig, er det noen som har andre bilder/tekst som ikke er fra Norge, men som de ønsker skal være med, så skal jeg jo ikke si nei”.
– Ine H. Digernes.

Når det gjelder bildekvaliteten, så bør disse være i høyest mulig oppløsning – og ikke bilder som er komprimert for Internettvisning. Bildene bør ha en oppløsning på minst 300 dpi. Tidsfristen for å sende inn ditt bidrag er 1. juli.

Ønsker du å sende inn ditt bidrag til Ine eller har spørsmål til henne,
kan dette gjøres på e-post: ineh@digernes.as
Sjekk også Facebook side for mer informasjon om dette prosjektet.

Prosjektet blir realisert om økonomisk støtte som det er søkt om, går i orden.
I tillegg trenger hun til magasinet.

Vi her på Springsteen.net og Blood Brothers synes alle som har mulighet må støtte opp om dette prosjektet. De aller aller fleste sitter på en opplevelse enten fra konsert, favorittalbum, låt, osv. Det hadde vært moro med et norsk Springsteen magasin!