I tillegg til profilerte Springsteen tributeband som “Cover Me”, “No Surrender”, Odd Nordstoga’s “Asbury Park” prosjekt, finner vi også det Østfoldbaserte bandet “Backstreets” som består av 8 musikere som tar for seg av Springsteens rikholdige låtarkiv.

Backstreets spilte i vinter for et utsolgt “Glenghuset” i Sarpsborg og fikk jubel både fra presse og publikum for sin konsert! Backstreets spiller låter fra Springsteens første plate “Greetings from Asbury Park, NJ” (73) til og med Magic fra 2007. Blant låtene deres finner vi “Atlantic City, The River, Born In The USA, Radio Nowhere, og Spirit In The Night”.

Varmer opp for Hallelujah-gutta 7. august
Den 7. august i Kulåsparken i Sarpsborg går de 8. musikerne på scenen igjen, og da som oppvarmingsband for Hallelujah Live vol 2. Billetter til konserten med Hallelujah hvor Backstreets varmer opp kan kjøpes hos Billettservice.

Backstreets planlegger forøvrig flere spillejobber til høsten, og det skal vi sørge for at du som leser av springsteen.net får med deg!

Besøk Backstreets på hjemmesiden for mer info og lyd, bilder av bandet!

Aktuelle linker:
Backstreets hjemmeside