Springsteen & The E Street Band gjorde nok en glitrende konsert i Bergen onsdag kveld, som igjen fikk Bergensavisene til å juble. Bergensere og alle tilreisende var strålende fornøyd med dobbeltkonserten på Koengen.

Hvilken av dem som var best er vanskelig å si, 10 av låtene på onsdag var forskjellig fra tirsdagens konsert. Den sure vinden i går får ta skylden for at vi nok gikk glipp av 2-3 sanger mot slutten. Det var tydelig at dette kjentes på scenen også, og Springsteen gikk heller ikke av scenen før ekstranumrene, men pøste på for å holde stemningen og trykket oppe!

Mine personlige høydepunkter for kvelder var Outlaw Pete, The Ghost Of Tom Joad, Cover Me, Rosalita og Twist And Shout!

Vel hjemme igjen må jeg si meg meget godt fornøyd med disse to kveldene. Totalopplevelsen i Bergen var topp og det var moro å reise avgårde på tur i eget land for å oppleve Bruce & E Street på en ny arena. Jeg tviler på at de kommer tilbake til Bergen, men at sjefen sjøl dukker opp i Norge igjen i en eller annen form er jeg ikke i tvil om!

Låtliste; Koengen, Bergen 10/6

Prove It All Night
Badlands
My Lucky Day
Outlaw Pete
Spirit In The Night
Working On A Dream
Seeds
Johnny 99
The Ghost Of Tom Joad
Raise Your Hand
Boom Boom (John Lee Hooker)
Cover Me (request)
Two Hearts (request)
Thunder Road (request)
Waiting On A Sunny Day
Promised Land
The River (request)
Lonesome Day
The Rising
Born To Run

Rosalita
Land Of Hope And Dreams
American Land
Dancin’ In The Dark
Twist & Shout

25 låter, 2t40min.
Stemning: Ikke like forventningsfullt som på den første konserten, litt kaldere i været. Bedre lyd og mer samspilt fra scenen enn første kvelden.
Låtuvalget: 10 ulike låter fra den første konserten!

Bilder øverst er forøvrig fra tirsdagens konsert.

Roar