Giants Stadium, 30. sept, 1. okt & 2. okt.

Fra scenen i går kveld annonserte Bruce at de spiller 3 konserter på ærverdige Giants Stadium til høsten, før denne gigantarenaen skal rives og det blir bygget ny og mer moderne.

Datoene for disse konsertene som skal være onsdag 30/9, fredag 1. og lørdag 2. oktober.

Pressemelding:
“Bruce Springsteen announced from the stage tonight at his Izod Center concert in East Rutherford, NJ that he and the “legendary” E Street Band will return as the final major musical act to play Giants Stadium on September 30, October 2, and October 3. Tickets go on sale June 1 at 10am Eastern. Springsteen holds the record as the number one selling artist at the Meadowlands (which includes Giants Stadium) in New Jersey, having sold out 56 concerts to date with the E Street Band”.

Vi kan forvente oss annonsering av flere konserter i USA til høsten, kanskje allerede neste uke..

I morgen lørdag 23. mai spilles den siste av vårens konserter i USA, før Bruce og bandet kommer til Europa. Første konsert blir lørdag 30. mai på Pink Pop Festival i Nederland. Så står Helsinki, Stockholm og endelig Bergen for tur 9. og 10. juni!!

https://youtube.com/watch?v=j2k_jRFM5ck